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Sent: Wednesday, October 11, 2006 12:38 PM
To: Verne, B. Michael

Subject: HSAR Question

Mike,

I'm working on a deal where BuyCorp is a newly-formed entity, and is currently held 50-5¢ by those
who formed it. BuyCorp, through a series of wholly-owned subsidiary holding companies, will acquire
Target from Seller. At closing, Seller will get 15% of BuyCorp, such that, as a resuit of the
transaction, Buyer wilt be its own ultimate parent.

Two questions:

(1) Can you confirm that BuyCorp should file as the UPE on the acquiring side because it will be its
own UPE at the time of closing?

(2) Can you confirm that Seller's acquisition of 15% of BuyCorp (valued at more than $56.7 million)
is exempt under 15 U.S.C. § 18a(c){10)? BuyCorp's only holdings will be the intermediate holding
companies {all shells) and Target.

Thanks,

PRIVILEGED AND CONFIDENTIAL

This e-mail message is intended only for the use of the individual or entity to which it is addressed
and may contain information that is privileged, confidential and exempt from disclosure. 1If you are
not the intended recipient, please do not disseminate, distribute or copy this communication, by e-
mail or otherwise. Instead, please notify us immediately by return e-mail (including the original
message in your reply) and by telephone (you may call us collect in New York at -+
and then delete and discard all copies of the e-mail. Thank you.
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